Verkoop gestart!

De 13 woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken, elke woning heeft een eigen parkeerplaats en gezellige stadstuin. De woonoppervlakte varieert van 127m² tot en met 139m². Genoeg ruimte om samen of met het gezin te genieten. Elke woning beschikt over 4 slaapkamers. Dit kan gewijzigd worden naar 3 maar ook naar 5 slaapkamers. Bouwnummer 13 kan zelfs worden ingericht met een zesde kamer. De tweede verdieping biedt toegang tot het zonnige dakterras waar je heerlijk kan ontspannen. Via het meerwerk kan een 2e badkamer worden gerealiseerd op de 2e verdieping.

Revolutionair: in 2022 verhuizen naar je nieuwbouwwoning!
De energiezuinige woningen worden grotendeels gebouwd in de revolutionaire fabriekshal van aannemer Daiwa House Jan Snel. Dit heeft als groot voordeel dat de bouwtijd véél korter is dan bij een traditioneel bouwsysteem. Naar verwachting kan je al in 2022 verhuizen naar je nieuwe woning!

Online inschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor deze geweldige woningen en je definitieve voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in je woonaccount volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op maandag 29 november 12:00 uur.

Media

Terug naar nieuwsoverzicht