De weelde van keuze

Gezinnen hebben variërende samenstellingen en daarmee verschillende behoeften. Kogerweelde houdt daar op voorhand al rekening mee, door keuzes te bieden in de kopersopties. Naast verschillende afwerkingsopties voor de keuken en het sanitair bestaat er de mogelijkheid voor zowel de rij- als de hoekvariant om op de tweede etage nog een extra slaapvertrek te creëren. Bij hoekwoning met bouwnummer 13 kan er zelfs worden uitgebreid met een zesde kamer. Thuiswerken maakt inmiddels ook deel uit van de toekomst. Deze woningen zijn erop voorbereid dat we vaker en langer thuis zijn – en vooral wíllen zijn. De bovenste verdieping kan overigens ook worden uitgebreid met een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en derde toilet. De technische en facilitaire kanten van het huishouden blijven op deze etage, beschut in een berging. 


Op de verdieping lager kan de indeling eveneens gepersonaliseerd worden. Hier kunnen twee slaapkamers worden samengevoegd tot één megavertrek, terwijl de badkamer eventueel ook kan worden uitgebreid. Denk dubbele wastafel of visualiseer de luxe van een ligbad. Dat idee…


Buiten deze indelingsmogelijkheden die het comfort en de luxe vergroten, is nagedacht over de praktische kanten van het gezinsleven. De begane grond biedt ruimte voor meerwerk dat de verbinding tussen binnen en buiten benadrukt. De plaatsing van optionele dubbele openslaande deuren maakt het contact tussen de living en het terras nog intenser dan standaard al het geval is.


De gezinswoningen zijn standaard al zeer compleet, de opties vervullen verdere persoonlijke dromen. Wat een weelde. Kogerweelde!
 

Media

Terug naar nieuwsoverzicht